Trasig hiss

När jag kom hem från jobbet igår så står det en brandbil utanför vårat "grannhus".
Så jag börjar såklart kolla efter rök (brandbil = eld, eller?)
Men när jag inte ser nåt, och när jag inser att brandmännen inte har såå jättebråttom så slutar jag leta. När dom sen viker av mot mitt hus blir jag lite orolig.. och när jag ser att en av brandmännen har en verktygslåda med sig så inser jag varför dom är där..

Hissen.

Våran hiss har ett eget liv. Den funkar strålande, och sen funkar den inte alls. Så lagar dom den, och den funkar utmärkt i några dagar, sen slutar den funka.
Den senaste veckan har den fastnat (med folk i btw) två gånger, varav då senast igår.

Så tillsvidare knallar vi upp till våran lägenhet.. på fjärde våningen!
Men nu kommer man ju aldrig våga åka hissen igen.. åtminståne inte så länge bebis ligger kvar i magen. Tänk om den fastnar när jag åker? Sitta inlåst i en jäkla hiss och vara gravid i åttonde månaden är inte heelt lockande. Ingen hissbebis här inte.. nej, så det blir till att ta trapporna framöver.. så om bebis inte vore påväg ut ändå så kommer det väl sluta med att allt spring i dessa trappor, (minst) två gånger per dag sätter igång förlossningen.. :(


Igår kväll var vi hos min bror och hans blivande fru (fick veta datum för bröllopet igår!) för lite pizza och spelkväll. Kanongod pizza (från Pizzaköket) och Guitarr Hero Metallica bla. Jag är så himla bra på trummorna! :)
Tror dock inte bebis var heelt nöjd med hur jag stampade och slog under kvällen.. det var ett himla sparkande innan vi gick och la oss.. :) Eller så ville h*n helt enkelt vara med och spela?


Nåja, idag ska jag försöka få något gjort innan jag börjar jobba klockan 16.
Städa (åtminståne) hallen, vardagsrum och kök.. dammsuga osv..
Hur bra tror ni att det kommer gå?

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

ne precis, RING isf :-)

haha jag kan tänka mig att jag är EXAKT likadan som du - "jo det gör ju ont men det går säkert över..." haha... fast nu är det ju fortfarande lite tidigt för bebisarna att födas så lova att ringa om det blir så igen!



kram

2009-09-17 @ 10:03:14
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: anonym

ställ frågor och hjälp mig komma igång med min blogg om mittlivsombonusmamma.

2009-09-17 @ 10:36:47
URL: http://mittlivsombonusmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0