Vi har bestämt oss!

Emmaljunga Nitro City

Passar: 6 mån - 3 år. Från nyfödd med City Korg, Hårdlift eller Quadrolift

Svensk dynamit för storstaden
NitroCity är en slank och tuff storstadsvagn som har blivit otroligt populär bland många föräldrar. Enkel, lätt (10,9 kg med City Korg) och praktisk i bussar och tunnelbanor. Extra smal (bara 57 cm) och mycket smidig med svängbara framhjul, som snabbt vänder vagnen på plats, tar dig lätt fram även i trånga passager eller genom smala dörrar. Trots vagnens nätta yttermått är sittdelen generös, hela 90 cm lång och 32 cm bred, samma som övriga Emmaljungavagnar. Här kan ditt barn vila skönt upp till 3-årsåldern. Sittdelen är vändbar. Komplettera med City Korg för det nyfödda barnet. Vagnen kan användas som Travel System om du köper en adapter och Emmaljungas First Class0+base bilbarn stol. Om ni blir fler kan du fästa Emmaljunga syskonsits (tillbehör) på sittdelen. NitroCity finns i 21 färger.



Vi ska klura lite på vilket tillbehör vi ska välja, och sen är det bara att vänta tills vi har pengarna för handpenningen, och sen kan vi beställa våran raring. Jag längtar redan!
8-12 veckors väntetid från det att vi beställer.. vilket innebär att det börjar bli dags..

Ohh.. för den som är extra nyfiken på att se hur den ser ut, känna hur den känns osv, så finns modellen på Babyland och färgen (i en annan modell dock) inne på Barnens Hus. Säg till bara, så följer jag gärna med och visar.. hehe


Kommentarer
Postat av: Elin

Snygg och praktisk! :)

2009-07-13 @ 11:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0